Volkswagen

Volkswagen-merkkihuolto

Valtuutettu Volkswagen-merkkihuoltomme on aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Autostasi huolehtivat mekaanikot ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin. Käyttämällä valtuutetun Volkswagen –merkkihuoltomme palveluita varmistat että autosi takuu ja Volkswagen –liikkumisturva pysyvät voimassa.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita, Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ja merkkihuollon ansiosta mahdollisimman korkeana. Työllämme ja aidoilla Volkswagen –varaosilla on aina 2 vuoden takuu.

Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Volkswagen –merkkihuoltomme puoleen.

Volkswagen-merkkihuollon puhelinnumero on 020 712 0220
Volkswagen-varaosien puhelinnumero on 0207 120 224


Plussa-pisteitä Volkswagen-huollostamme

Saat nyt Plussa-pisteitä aina käyttäessäsi Volkswageniasi valtuutetussa merkkihuollossamme. Pisteitä kertyy huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä ja varaosista. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää Plussa-pisteet talteen.

Volkswagen Liikkumisturva

Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Käyttämällä valtuutetun Volkswagen merkkihuoltomme palveluita, varmistat että autosi Volkswagen Liikkumisturva on voimassa! Lue lisää täältä ›

Volkswagen Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen –merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan. Kysy lisää Huolenpitosopimuksen sisällöstä Volkswagen –huoltoneuvojaltamme tai tutustu asiaan tarkemmin täällä ›

Volkswagen Service Cam

Saat videotallenteen Volkswagenisi huollon tarkastuksesta ja näet Volkswagen –mekaanikkomme video-opastuksella tarvittavat huoltokohteet välittömästi päätelaitteeltasi. Videon voit katsoa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Vain valtuutetusta Volkswagen -merkkihuollosta!

Katso Aito Volkswagen-huolto -videoita:

Osoite

Visiolinja 4
90410 Oulu

Ma-Pe klo 7:30-17

Katso kartalta
020 712 0220
vw.oulu@sah.fi

Varaa huoltoaika


SAH-huoltotilillä voit maksaa kätevästi osissa. Lue lisää
 

Huoltoneuvojat

MATIAS PIRTTIKANGAS

MATIAS PIRTTIKANGAS

Volkswagen
Huoltoneuvoja
040 484 2080

Niina Rautio

Niina Rautio

Volkswagen
Huoltoneuvoja
0407746200

MARKO FINNIG

MARKO FINNIG

Volkswagen
Huoltoneuvoja
044 056 5829

HANNA HÖKKÄ

HANNA HÖKKÄ

Asiakaspalvelija
040 128 3070

TERO KAARRE

TERO KAARRE

Volkswagen
Huoltoneuvoja

MIKA KOKKONEN

MIKA KOKKONEN

Volkswagen-alkuperäisvaraosat
0207 120 224

ANTTI SUORSA

ANTTI SUORSA

Volkswagen-alkuperäisvaraosat
0207 120 224

JUSSI SALAKARI

JUSSI SALAKARI

Takuukäsittelijä
045 636 5541

HEIKKI HOLAPPA

HEIKKI HOLAPPA

Korjaamopäällikkö
044 056 5823

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Varaa huoltoaika

  • Lohkolämmittimien osat
  • SAH-Katsastus
  • Vetokoukut asennettuna
  • Volkswagen jaksohuollot

TOIMIPISTEET