TÄYDEN PALVELUN VAURIOKORJAAMO

Jos vahinko sattuu, niin ei hätää...

Huippu­ammattilaisemme laittavat autosi kuntoon uudenaikaisimmalla tekniikalla. Täytät vain vahinko­ilmoituksen ja me huolehdimme lopusta.

Suomen Autohuollosta saat korjausajan nopeasti, ilman pitkää odotusta. Hoidamme kaikki korinoikaisut ammattitaidolla, edulliseen hintaan. Käytämme aina laadukkaita varaosia ja huoltotarvikkeita. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme pitää autostasi hyvää huolta.

Korikorjauksissa käytämme alan moderneinta laitteistoa. Autorobotin oikaisupenkki lisättynä elektronisella 2/3D-mittauksella varmistavat kor­kean laadun ja tyytyväisen mielen.

SAH VAURIOKORJAAMO

Visiolinja 9
90410 Oulu
Puh. 020 712 0222
Avoinna arkisin klo 8.00 - 15.30

AJO-OHJE

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Haluan, että minuun otetaan
yhteyttä Vauriokorjaamosta:

VAHINGON SATTUESSA TOIMI NÄIN:

Vaurio
Vahinkoilmoitus
1
Vahinkoilmoitus

1 Vahinkoilmoitus

Vahingon sattuessa voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen vaikka heti tapahtuman jälkeen.

Teemme myös tarkastuksia 25 km:n säteellä Oulun toimipisteestämme. Täytä vahinkoilmoitus ja toimita se meille tai suoraan vakuutusyhtiöösi. Autamme ja opastamme tarvittaessa: p. 044 056 5826.

Vahinkotarkastus
2
Vahinkotarkastus

2 Vahinkotarkastus

Vahinkotarkastajamme tekevät kaiken­merkkisten autojen autovahinko­tarkastukset ammattitaidolla ja toimittavat korjauskustannuslaskelman sekä tarkastusraportit suoraan vakuutusyhtiöllesi.

Tarkan kartoituksen ansiosta korjaukseen tarvit­tavat varaosat saadaan tilattua hyvissä ajoin. Tarkastuksen yhteydessä saat myös korjaukselle aikataulun.

Vahinkokorjaus
3
Vahinkokorjaus

3 Vahinkokorjaus

Hoidamme kaikki tarvittavat korjaukset ja maalaukset ammattitaidolla. Käytämme aina laadukkaita varaosia ja huoltotarvikkeita. Korikorjauksissa käytämme alan moderneinta laitteistoa.

Autorobotin oikaisupenkki lisättynä elektronisella 2/3D-mittauksella varmistavat kor­kean laadun ja tyytyväisen mielen. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme pitää autostasi hyvää huolta.

Muuta
4
Valmis

4 Valmista

Saat autosi korjattuna takaisin käyttöösi. Säännöllinen huolto pitää auton ajokunnossa. Varaa huoltoaika täältä.

VAURIOKORJAAMON YHTEYSHENKILÖ:

Sakari Pietola

Sakari Pietola

044 056 5826
sakari.pietola sah.fi