Ota yhteyttä

Visiolinja 9
90420
Oulu

Ma-Pe 7:30 – 17:00
Vahinkotarkastukset 8:00 – 15:30

KATSO KARTALTA Soita

Rounionkatu 132
37150
Nokia

Ma-Pe 8:00 – 16:30

KATSO KARTALTA Soita

Taninkatu 3
33400
Tampere

Ma-Pe 8:00 – 16:30

KATSO KARTALTA Soita

Lokomonkatu 24
33900
Tampere

Ma-Pe 8:00 – 16:30

KATSO KARTALTA Soita

Jos vahinko sattuu, ei hätää!

Huippu­ammattilaisemme laittavat autosi kuntoon uudenaikaisimmalla tekniikalla. Täytät vain vahinko­-ilmoituksen ja me huolehdimme lopusta.

Suomen Autohuollosta ja tytäryhtiöstämme Korimekaanikoilta saat korjausajan nopeasti, ilman pitkää odotusta. Hoidamme kaikki korinoikaisut ammattitaidolla, edulliseen hintaan. Käytämme aina laadukkaita varaosia ja huoltotarvikkeita. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme pitää autostasi hyvää huolta.

Korikorjauksissa käytämme alan moderneinta laitteistoa. Autorobotin oikaisupenkki lisättynä elektronisella 2/3D-mittauksella varmistavat kor­kean laadun ja tyytyväisen mielen.

Suomen Autohuolto tarjoaa helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autosi kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme kaikki määräaikaishuollot, nelipyöräsuuntaukset, pakokaasuanalyysit, vikadiagnoosit, ilmastointihuollot ja korjaukset.

Meiltä saat autoosi oikeat varaosat ja lisätarvikkeet. Oulussa olemme valtuutettu huoltoliike seuraaville merkeille: Volkswagen, Seat, ŠKODA, Toyota, Mercedes-Benz, Nissan, BMW, Ford ja Volvo. Tampereella palvelemme ŠKODAn, Toyotan, Volkswagenin ja Volvon valtuutettuina merkkihuoltoina.
Täyden palvelun Vauriokorjaamomme Oulussa sekä tytäryhtiömme Korimekaanikot Pirkanmaalla huolehtivat autostasi vahinkotarkastuksesta korjaukseen.