MUUT PALVELUT

Kone- ja hydrauliikkahuolto
Kone- ja
hydrauliikkahuolto
Huoltotili
SAH-huoltotili
Varaosat
Varaosamyynti
Katsastus
Katsastus

SAH kone- ja hydrauliikka

SAH Kone- ja hydrauliikkahuolto

Suomen Autohuolto tarjoaa teollisuuden raskaan kaluston kunnossapitopalvelua ja liikkuvan kaluston huoltoa. Olemme vahva osaaja teollisuuden ja liikkuvan kaluston hydraulisten ja pneumaattisten laitteiden vianetsinnässä, huollossa ja korjauksessa. Huollamme ja korjaamme mm. maansiirto-, kiinteistö- ja tienhoitokalustoa.

Korjaamme moottorit, voimansiirrot, hydrauliikka- sekä sähköjärjestelmät. Teemme koneisiin tarvittavat muutos- ja lisähydrauliikat sekä teräsrakenteiden ja sähköjärjestelmien muutostyöt avaimet käteen -periaatteella. Huollamme ja korjaamme myös pienkoneita ja laitteita.

Teollisuusasiakkaita palvelemme tekemällä suunnitteluja, putkituksia, käyttöönottoja sekä määräaikaishuoltoja. Vianetsintä ja korjaustoimenpiteet ovat olennainen osa palveluitamme.

SAH Kone-ja hydrauliikkahuolto

Visiolinja 9
90410 Oulu
Puh. 0207 120 226

AJO-OHJE

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
kone- ja hydrauliikka-huollosta:

KONE- JA HYDRAULIIKKAHUOLLON YHTEYSHENKILÖ:

Janne Heikkinen

MARKKU TELKKÄLÄ

0207 120 226
markku.telkkala sah.fi

SAH Huoltotili

SAH-HUOLTOTILI – Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

SAH-huoltotilillä voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

HAKEMINEN

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai toimipaikassamme paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Valittavana lisäksi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pidemmille edullisille maksuajoille, katso lisää esitteestä >

AVAA RAHOITUSHAKEMUS

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä maksun yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Avattua Tiliä voit jatkossa myös korottaa tarvittaessa itse oheisessa hakemuslinkissä. Tiliä voit hakea myös älypuhelimellasi tekstiviestillä numerosta 18311, hakusanoilla : sah

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

VARAOSAMYYNTI

OIKEAT VARAOSAT JATKAVAT AUTOSI ELINIKÄÄ

Meiltä saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Samalla voit olla varma, että niiden toimivuus, kestävyys ja ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Käyttämällä mittatarkkoja alkuperäisosia varmistat aina auton luotettavan ja turvallisen toimivuuden.

Alkuperäisosilla on aivan sama takuuaika kuin uusilla autoilla: merkistä riippuen 1 - 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Kaiken lisäksi myönnämme yhtä pitkän ja kattavan takuun myös osan asennukseen käytetylle työlle.

SAH VARAOSAMYYNTI OULU

Volkswagen, Seat, Skoda, Volvo, Ford
Visiolinja 4
90410 Oulu
Puh. 0207 120 224
Avoinna ark. klo 7.30 - 17.00

AJO-OHJE

Oikeat varaosat pitävät autosi kunnossa:

Mika Kokkonen

Mika Kokkonen

050 405 7346
mika.kokkonen sah.fi

Tuomas Soutukorva

Tuomas Soutukorva

044 056 5825
tuomas.soutukorva sah.fi

SAH Katsatus

Katsastamme autosi

Uudella katsastuspalvelullamme tarjoamme entistä kattavampaa palvelua autoilijoille. Katsastus meillä onnistuu nyt näppärästi esim. huollon yhteydessä, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Määräaikaiskatsastus pakokaasumittauksella vain 55 euroa.

Ajan katsastukseen voit varata etusivulta, tai soittamalla huoltoomme.

Tervetuloa katsastukseen!