Tervetuloa valtuutettuun Mercedes-Benz -merkkihuoltoon

Mercedes-Benz-huollot suunnitellaan yksilöllisesti autollesi. Valtuutettuna merkkihuoltona tunnemme autosi paremmin kuin kukaan muu. Meillä on valmistajan kouluttama ja ammattitaitoinen Mercedes-Benz-henkilökunta, tarvittavat erikoistyökalut ja valmistajatehtaan tuki takanamme.

Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta, korikorjauksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Mercedes-Benz –merkkihuoltomme puoleen. Käyttämällä valtuutetun huoltomme palveluita varmistat myös että autosi tehdastakuu ja Mobilo-liikkuvuusturva pysyvät voimassa. Työllämme ja aidoilla Mercedes-Benz –varaosilla on aina 2 vuoden takuu.

Mercedes-Benz -merkkihuoltomme puhelinnumero on 0300 870 345
Mercedes-Benz -varaosien puhelinnumero on 0300 870 344

Puhelun hinta 0300-numeroon 0,49€/min + pvm/mpm

Tavoitat meidät myös sähköpostitse mercedes-benz@sah.fi

 

Varaa huoltoaika

Mercedes-Benz huoltohinnasto henkilöautot

Huollot suoritetaan käyttäen vain alkuperäisiä Mercedes-Benz -varaosia ja premium –öljyjä – 2 vuoden takuulla. Käyttämällä valtuutetun huoltomme palveluita varmistat että autosi takuu ja Mobilo-liikkuvuusturva pysyvät voimassa.

Vanhempiin Mercedes-Benz -autohin tarjolla myös Eco -huollot. Lue lisää Eco -huolloista mercedes-benz.fi -sivustolta

Avaa huoltohinnasto (PDF) »

Mercedes-Benz huoltohinnasto hyötyautot

Huollot suoritetaan käyttäen vain alkuperäisiä Mercedes-Benz -varaosia ja premium –öljyjä – 2 vuoden takuulla.

Toimimme Mercedes-Benz henkilöautojen lisäksi myös paketti-, kevytkuorma- ja linja-autojen valtuutettuna merkkihuoltona käsittäen mallisarjat Citan, X-sarja, Vito, Viano, V-sarja ja Sprinter sekä kaikki eVans-pakettiautot.

Avaa huoltohinnasto (PDF) »

Mercedes-Benz palvelut

Meiltä saat kaikki valtuutetun Mercedes-Benz merkkihuollon edut ja palvelut.

Mobilo-liikkuvuuspalvelu

Teknisen vikatilanteen tai käynnistysongelmien sattuessa matkalla, Mobilo -liikkuvuuspalvelu auttaa sinua ympäri Euroopan. Service24h-numeromme vastaa puheluusi ja järjestää sinulle nopeaa, ammattitaitoista apua 365 päivänä vuodessa, 7 päivänä viikossa ja kellon ympäri. Tekninen vika voidaan usein ratkaista paikan päällä. Silloin, kun se ei ole mahdollista, varmistamme, että autosi viedään veloituksetta lähimmälle valtuutetulle Mercedes-Benz korjaamolle, ja pyrimme järjestämään sinulle mahdollisuuden jatkaa matkaasi.

Käyttämällä valtuutetun merkkihuoltomme palveluita varmistat että Mercedes-Benzisi Mobilo -liikkuvuuspalvelu pysyy voimassa. Vaikka edellinen huolto olisikin tehty valtuutetun Mercedes-Benz huoltoverkoston ulkopuolella – saat Mobilo liikkuvuuspalvelun voimaan tekemällä seuraavan ajankohtaisen määräaikaishuollon meillä!

Mercedes-Benz Service24h -palvelunumerot

Henkilöautot: 00800 1 777 7777
Pakettiautot: 00800 3 777 7777

TUTUSTU TARKEMMIN

Mercedes-Benz-täyssähköautot

Toimimme valmistajatehtaan valtuuttamana merkkihuoltona polttomoottorikäyttöisten ja hybridimallien lisäksi myös Mercedes-Benz täyssähköautoille ja -pakettiautoille. Joten olipa kyse Mercedes-Benz täyssähköautosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta, korikorjauksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Mercedes-Benz –merkkihuoltomme puoleen.

Tutustu edulliseen huoltohinnastoomme Mercedes-Benz täyssähköautoille alla olevasta linkistä!

Avaa huoltohinnasto (PDF) »

Mercedes me

Haluatko enemmän irti jokaisesta matkastasi Mercedekselläsi tai tehdä elämästäsi helpompaa? Helppoa, sinun Mercedes me ID -tunnustesi ja meidän Digitaalisten lisäpalveluidemme sekä Mercedes me -sovellustemme avulla olet aina yhteydessä autoosi.

Henkilökohtainen Mercedes me ID -tunnuksesi on avain Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan. Mercedes me ID:n avulla hyödyt Digitaalisista lisäpalveluistamme. Sen avulla autosi on vieläkin turvallisempi, mukavampi ja yksilöllisempi.

Mercedes-Benz takuutyöt

Valtuutetussa Mercedes-Benz merkkihuollossamme hoidamme myös autosi tehdastakuuasiat sekä mahdolliset valmistajan laadunparannuskampanjat.

Kaikilla uusilla Mercedes-Benz-autoilla on kahden vuoden uuden auton takuu. Takuu on voimassa auton toimituspäivästä tai auton ensirekisteröintipäivämäärästä alkaen, sen mukaan kumpi on ensin, eikä sillä ole kilometrirajaa.

Mercedes-Benz myöntää täyssähköautojen ja ladattavien hybridien korkeajänniteakulle akkusertifikaatin mukaisen takuun.

Varaa huoltoaika

Mercedes-Benz vauriokorjaamo

Autosi sisältää lukuisia turvavarusteita sekä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Yksi tärkeimmistä turvallisuutta lisäävistä ominaisuuksista on auton rakenne eli kori. Mercedeksesi koritekniikka on kriittinen osa autosi rakenteellista turvallisuutta, joka on kehitetty pitämään matkustajat turvassa mahdollisen kolarin sattuessa. Tämän takia on erittäin tärkeää, että vaurioituneen Mercedeksesi korjaus suoritetaan laadukkaasti, ohjeita noudattaen sekä oikeilla laitteilla ja työmenetelmillä. Vain valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkiliikkeessä voit varmistaa, että autosi on korjauksen jälkeen yhtä turvallinen, kuin se oli ennen vahingon sattumista.

Vauriokorjaamomme toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa ota yhteys meihin, sillä sinä päätät missä Mercedes-Benzisi vauriokorjaus tehdään!

Vauriokorjaamo, Oulu: 020 712 0222

Tee sähköinen vahinkotarkastus tästä

Vauriokorjaamo

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus

Palvelemme Oulun Mercedes-Benz merkkihuollossamme myös kaikkia Mercedes-Benz Huolenpitosopimusasiakkaita auton alkuperäisestä hankintapaikasta riippumatta.

Huolenpitosopimus tarkoittaa sitä, että autosi ja ajokilometriesi mukaan määräytyvällä kiinteällä kuukausihinnalla voit huollattaa ja sopimuksen mukaisesti korjauttaa autosi missä tahansa Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Huolenpitosopimus ei ainoastaan pidä autoasi turvallisena vaan auttaa sinua ennakoimaan autoilusi kustannuksia jopa vuosiksi eteenpäin.

Varaa huoltoaika

Mercedes-Benz alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet

Toimimme valtuutettuna Mercedes-Benz varaosamyyjänä. Palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin riippumattomia korjaamoita ja korikorjaamoita.

Jos osa pitää vaihtaa kulumisen tai muun syyn takia, aidot Mercedes-Benz-varaosat ovat erittäin laadukkaita, testatusti turvallisia ja hyvin luotettavia. Ne on kehitetty nimenomaan autoosi, ja siksi ne kannattaa valita auton ajettavuutta, mukavuutta ja arvon säilymistä silmällä pitäen. Lisäksi erinomainen kestävyys ja hyvä hinta-laatusuhde tekevät aidoista Mercedes-Benz-varaosista erityisen taloudellisia.

Ota yhteyttä varaosamyyntiimme!

Mercedes-Benz Collection -tuotteet

Kauttamme saat myös kaikki Mercedes-Benz Collection -tuotteet. Valikoima sisältää tyylikkäitä asusteita kuten laukkuja, lippalakeja ja vöitä, sekä käytännöllisiä tarvikkeita kuten sateenvarjoja ja avainrenkaita, ja elegantteja katseenvangitsijoita kuten kelloja ja pienoismalliautoja. Valikoimassa on myös runsaasti matkustukseen, ulkoiluun, urheiluun ja moottoriurheiluun liittyviä varusteita sekä erityisiä kohokohtia kuten sähköskootterimme. Collection-valikoimaamme pätee sama kuin autoihimme: laadun ja designin osalta vain paras kelpaa.

Tutustu Collection tuotteisiin

Kattavat lisäpalvelumme

Meiltä saat kaikki autosi ylläpitoa koskevat palvelut yhdestä paikasta!

Rengaspalvelut

Meiltä löytyy renkaat kesään ja talveen Continental ja Gislaved -merkeiltä sekä kesärenkaita Vikingiltä. Voit hyödyntää SAH Huoltotiliä ja jopa 12 kk korotonta maksuaikaa myös rengasostoksiin.

Renkaiden kausivaihto sujuu vaivatta Mercedes-Benz merkkihuollossamme esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä.

Tarjoamme myös rengashotellipalvelua hintaan 89€/kausi sisältäen renkaiden allevaihdon, rengassarjan pesun, kausisäilytyksen ja vakuutuksen.

Lue lisää rengaspalveluistamme

Tuulilasin vaihto

Voit hoitaa rikkoutuneen tuulilasin vaihdon Mercedes-Benz merkkihuollossamme vaivatta huollon yhteydessä.

Tuulilasin vaihto on tärkeä suorittaa merkkihuollossa, varsinkin nykyaikaisissa autoissa, joiden tuulilaseihin on asennettu teknologiaa. Useiden automallien tuulilasiin on esimerkiksi asennettu monitoimikamera, joka on olennainen osa kuljettajaa avustavien useiden järjestelmien toimintaa. Kalibroimme kaikki turva- ja mukavuusjärjestelmät valmistajan ohjeiden mukaisesti joten voit olla varma autosi turvallisuuden säilymisestä!

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla on vakuutuksessasi lasivakuutus – hoidamme laskutuksen vakuutusyhtiöösi, maksat meille vain mahdollisen omavastuun tuulilasinvaihdon yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Katsastus

Meillä voit myös katsastaa autosi vaivattomasti esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä. Näin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Määräaikaiskatsastus pakokaasumittauksella vain 55 euroa.

Voit varata katsastusajan huoltoneuvojaltamme tai verkosta huoltovarauksen yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Huoltotili

SAH-huoltotilillä voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Voit käyttää SAH Huoltotiliä mihin tahansa ostokseen Mercedes-Benz merkkihuollostamme.

Saat jopa 12kk korotonta maksuaikaa ostoksellesi. Lue lisää SAH-huoltotilistä oheisesta linkistä.

SAH Huoltotili

Huollon sijaisauto / Nouto- ja palautuspalvelu

Miten toimia kun tarvitset autoa päivittäin ja auton huolto on edessä?

Sinulla on mahdollisuus hankkia huollon tai korjauksen ajaksi meiltä edullinen sijaisauto. Mainitse sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi, tai valitse lisäpalvelu verkkovarausjärjestelmästämme niin sijaisauto odottaa sinua tuodessasi auton huoltoon!

Huollon sijaisauto 59€ / päivä
07:30-16:45 väliselle ajalle

Saat myös halutessasi huollon sijaispolkupyörän käyttöösi veloituksetta. Muistathan mainita myös polkupyörän tarpeesta jo huoltoa varatessasi.

Tarjoamme lisäksi huollon nouto- ja palautuspalvelua 15km säteellä toimipisteestämme. Noudamme ja palautamme autosi huoltoon kotoasi tai työpaikaltasi.

Nouto- ja palautuspalvelu 39€
15km säteellä toimipisteestä

Varaa huoltoaika

Pesu- ja puhdistuspalvelut

Meiltä saat autosi puhdistukseen liittyvät palvelut vaivattomasti huollon yhteydessä!

Käsinpesu, henkilöautot 29€ Tila-autot 40€

Käsinpesu ja pesuvaha, henkilöautot 40€ Tila-autot 50€

Sisäpuhdistus, henkilöautot 60€ Tila-autot 75€ Sis. Penkit+lattiat imurointi, lasien puhdistus., pintojen pyyhintä. Lisätyötunti 60€ esim. lemmikkieläinten karvojen puhdistus

Kevyt fixaus, henkilöautot 99€ Sis.Päällipesu käsin, tarvittaessa liuottimellla, oviaukkojen pesu, sisä- ja tavaratilan imurointi. lasien pesu, moottoritilan pesu.

Varaa huoltoaika

Mercedes-Benz huollon asiakaspalvelu

Mercedes-Benz -merkkihuoltomme puhelinnumero on 0300 870 345
Mercedes-Benz -varaosien puhelinnumero on 0300 870 344

Tavoitat meidät myös sähköpostitse mercedes-benz@sah.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi

Juha-Matti Saloniemi

Huoltoneuvoja
040 524 3300

Lomalla 1.-14.7.2024 – yhteystiedossa tuuraa Teemu Keränen

Esa Korhonen

Huoltoneuvoja
040 145 1400

Niko Päivärinta

Huoltoneuvoja
040 187 1300 

Mariia Ahonen

Huoltoneuvoja
040 525 3000

Jani Siltavirta

Varaosamyyjä, huoltoneuvoja
040 125 0220

Tomi Savilaakso

Alkuperäisvaraosat
BMW & Mercedes-Benz
020 730 4644

Joonas Hyyryläinen

Korjaamopäällikkö

040 643 3988