Huoletto­mampaa autoilua SAH-huoltotilillä

SAH-huoltotilillä voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

HAKEMINEN
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla hakemuksella tai toimipaikassamme paikan päällä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Valittavana lisäksi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pidemmille edullisille maksuajoille.

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla. Voit myös hakea rahoitusta lähettämällä viesti SAH numeroon 18 311.

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Tarvittaessa voit korottaa avattua tiliä täällä.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Maksuvaihtoehdot 03/2024 alkaen:
SAH-rahoitus

Viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.