töihin sah:lle ammattilaiseksi

Kehity ammattilaiseksi

Meillä saat valmistajatehtaan/maahantuojan merkki- ja tehtäväkohtaisen koulutuksen työhösi ja mahdollisuuden kehittyä todelliseksi ammattilaiseksi.

Kaikille uusille työntekijöillemme pidetään talon oma perehdytysjakso, mutta koulutus ja oppiminen ei lopu siihen. Ammattitaitoa ylläpidetään myös esimerkiksi merkkikohtaisin uutuusmallikoulutuksin ja säännöllisin päivityskoulutuksin.

Meillä pääset osaksi automerkin maailmanlaajuista huoltoverkostoa.

Välittävä työpaikka

SAH:n työntekijänä käytössäsi on laajat työterveyspalvelut työkykysi ylläpitämiseksi.

Meillä on ajanmukaiset toimitilat, korjaamolaitteet ja merkkikohtaiset työvälineet jotta työnteko onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Autotehtaan toimittamien merkkikohtaisten erikoistyökalujen ja vaatimusten mukaisten korjaamolaitteiden avulla sinun ei tarvitse tehdä työtä vajaavaisilla tai väärillä työkaluilla.

Käytössäsi on aina automerkin tehtaan sekä maahantuojan tuki oli kyse sitten korjausohjeista tai merkkikohtaisesta koulutuksesta. Merkkitiimeissämme on kymmenien vuosien kokemus ja koulutushistoria edustamistamme merkeistä, joten tuen löydät myös oman tiimin sisältä aina kun sitä tarvitset.

töihin sah:lle asiakkaita palvelemaan

Kattavat edut

Muiden etujen lisäksi saat kattavat työntekijäedut edustamiemme merkkien huolloista ja alkuperäisvaraosista. Lisäksi kaikilla vakituisilla työntekijöillämme on mahdollisuus polkupyöräetuun.

Hae töihin kasvavaan yritykseemme

Vahvan kasvun myötä haemme jatkuvasti uutta henkilökuntaa eri tehtäviin merkkihuollon yksiköihimme Oulussa ja Tampereella. Voit myös jättää yhteystietosi opintojen harjoittelujaksoihin liittyen – Useat työntekijämme eri tehtävissä ovat työllistyneet meille vakituisesti juuri harjoittelujakson kautta.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella – otamme sinuun yhteyttä!