Miksi SAH?

töihin sah:lle ammattilaiseksi

Kehity ammattilaiseksi

Meillä saat valmistajatehtaan/maahantuojan merkki- ja tehtäväkohtaisen koulutuksen työhösi ja mahdollisuuden kehittyä todelliseksi ammattilaiseksi.

Kaikille uusille työntekijöillemme pidetään talon oma perehdytysjakso, mutta koulutus ja oppiminen ei lopu siihen. Ammattitaitoa ylläpidetään myös esimerkiksi valmistajatehtaan sekä maahantuojan merkkikohtaisin uutuusmallikoulutuksin ja säännöllisin päivityskoulutuksin.

Yrityksemme on kasvanut joka vuosi hyvää vauhtia suhteessa alaamme, ja pelkästään tämä luo uusia etenemismahdollisuuksia yrityksemme sisällä. Useissa työtehtävissä on lisäksi mahdollisuus erikoistua eri osa-alueille valmistajatehtaan koulutuspolkujen mukaisesti ammattitaidon kehittyessä.

Meillä pääset osaksi automerkin maailmanlaajuista huoltoverkostoa.

Välittävä työpaikka

SAH:n työntekijänä käytössäsi on laajat työterveyspalvelut työkykysi ylläpitämiseksi.

Meillä on ajanmukaiset toimitilat, korjaamolaitteet ja merkkikohtaiset työvälineet jotta työnteko onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Autotehtaan toimittamien merkkikohtaisten erikoistyökalujen ja vaatimusten mukaisten korjaamolaitteiden avulla sinun ei tarvitse tehdä työtä vajaavaisilla tai väärillä työkaluilla.

Käytössäsi on aina automerkin tehtaan sekä maahantuojan tuki oli kyse sitten korjausohjeista tai merkkikohtaisesta koulutuksesta. Merkkitiimeissämme on kymmenien vuosien kokemus ja koulutushistoria edustamistamme merkeistä, joten tuen löydät myös oman tiimin sisältä aina kun sitä tarvitset.

töihin sah:lle asiakkaita palvelemaan

Kattavat edut

Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti ja olla asiakaspalvelussa alamme parhaimmistoa, joten odotamme että jaat nämä tavoitteet kanssamme. Palkitsemme onnistumisista yhteisissä tavoitteissamme erilaisin tehtäväkohtaisin bonusjärjestelmin.

Muiden etujen lisäksi saat kattavat työntekijäedut edustamiemme merkkien huolloista ja alkuperäisvaraosista. Lisäksi kaikilla vakituisilla työntekijöillämme on mahdollisuus polkupyöräetuun.

Avoimet työpaikat

Korimekaanikko, Oulu

Etsimme nyt Oulun vauriokorjaamomme korimekaanikkoa tiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn autoalan kasvuyrityksessä
Yrityksemme on kasvanut joka vuosi hyvää vauhtia suhteessa alaamme, ja pelkästään tämä luo uusia etenemismahdollisuuksia talon sisällä. Tarjoamme merkkikohtaisia koulutuksia edustamiemme merkkien osalta myös vauriokorjauspuolella.

Tiimimme ja koko yrityksen tuen jatkuvalle kehittymisellesi.
Tiimissämme on useamman kymmenen vuoden kokemus vauriokorjauksista, joten tuen löydät myös tiimin sisältä aina kun sitä tarvitset. Toimimme yhteensä yhdeksän automerkin valtuutettuna huoltoliikkeenä, joten käytössäsi on tiimimme lisäksi autotehtaiden sekä maahantuojien tuki oli kyse sitten korjausohjeista tai merkkikohtaisesta koulutuksesta.

Ajantasaisen työympäristön
Meillä on nykyaikaiset korjaamolaitteet ja merkkikohtaiset työvälineet jotta työnteko onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Erikoistyökalujen ja vaatimusten mukaisten korjaamolaitteiden avulla sinun ei tarvitse tehdä työtä vajaavaisilla tai väärillä työkaluilla.

Jatkuvan merkkikohtaisen koulutuksen
Kaikille uusille työntekijöillemme pidetään talon oma perehdytysjakso, mutta koulutus ja oppiminen ei lopu siihen. Tarjoamme tehtävään maahantuojan ja tehtaan koulutusputket. Ammattitaitoa ylläpidetään myös uutuusmallikoulutuksin ja säännöllisin päivityskoulutuksin.

Kilpailukykyisen palkkauksen
Maksamme kilpailukykyistä kuukausipalkkaa. Huomioimme myös palkkauksessa aiemman kokemuksesi alalta.

Odotamme sinulta

Hyvää asennetta työtä kohtaan
Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti ja olla asiakaspalvelussa alamme parhaimmistoa, joten odotamme että jaat nämä tavoitteet kanssamme.

Aiempaa kokemusta korimekaanikon töistä
Odotamme pohjalle kokemusta korimekaanikon töistä sekä alalle sopivaa koulutusta. Vaatimuksena on myös B-ajokortti sekä suomen kielen taito. Englannin kielitaidon luemme eduksesi.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jos voisimme olla tulevaisuuden työpaikkasi jätäthän yhteystietosi sivun alalaidasta pikimmiten.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Sakari Pietola.

Sakari Pietola

044 056 5826
korikorjaamo@sah.fi

Mekaanikko, Ford Oulu

Toimintamme vahvasti kasvaessa haemme nyt Oulun valtuutettuun Ford -merkkihuoltoomme mekaanikkoa.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn autoalan kasvuyrityksessä
Yrityksemme on kasvanut joka vuosi hyvää vauhtia suhteessa alaamme, ja pelkästään tämä luo uusia etenemismahdollisuuksia talon sisällä. Mekaanikon työtehtävissä on mahdollisuus erikoistua eri osa-alueille valmistajatehtaan koulutuspolkujen mukaisesti ammattitaidon kehittyessä. Jos olet jo kokenut autosähkömekaanikko pääset työskentelemään vaativan vianhaun tehtävissä ja tarjoamme myös merkkikohtaisen erikoistumisen tehtävääsi.

Tiimimme, maahantuojan ja valmistajatehtaan tuen jatkuvalle kehittymisellesi Ford -ammattilaiseksi.
Toimimme Fordin valtuutettuna huoltoliikkeenä, joten käytössäsi on jatkuvasti automerkin tehtaan sekä maahantuojan tuki oli kyse sitten korjausohjeista tai merkkikohtaisesta koulutuksesta. Tiimissämme on kymmenien vuosien kokemus ja koulutushistoria edustamistamme merkeistä, joten tuen löydät myös tiimin sisältä aina kun sitä tarvitset.

Ajantasaisen työympäristön
Meillä on nykyaikaiset korjaamolaitteet ja merkkikohtaiset työvälineet jotta työnteko onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Autotehtaan toimittamien erikoistyökalujen ja vaatimusten mukaisten korjaamolaitteiden avulla sinun ei tarvitse tehdä työtä vajaavaisilla tai väärillä työkaluilla.

Jatkuvan merkkikohtaisen koulutuksen
Kaikille uusille työntekijöillemme pidetään talon oma perehdytysjakso, mutta koulutus ja oppiminen ei lopu siihen. Tarjoamme tehtävään maahantuojan ja tehtaan koulutusputket. Ammattitaitoa ylläpidetään myös uutuusmallikoulutuksin ja säännöllisin päivityskoulutuksin.

Kilpailukykyisen ja hyvästä työstä palkitsevan palkkauksen
Maksamme kilpailukykyistä palkkaa jonka lisäksi palkitsemme hyvästä suorituksesta erilaisilla kuukausikohtaisilla ja vuosikohtaisilla bonusjärjestelmillä. Sinulla on mahdollisuus omalla työlläsi saada merkittävä kuukausittainen bonus peruspalkkasi päälle.

Odotamme sinulta

Hyvää asennetta työtä kohtaan
Tavoitteenamme on tehdä työmme tehokkaasti ja olla asiakaspalvelussa alamme parhaimmistoa, joten odotamme että jaat nämä tavoitteet kanssamme. Palkitsemme hyvästä suorituksista bonusjärjestelmillämme.

Aiempaa kokemusta automekaanikon töistä
Tarjoamme tehtävään merkkikohtaisen koulutuksen, mutta odotamme pohjalle autoalan perustaitoja. Perustaidot voi olla hankittu koulun tai harrastuksen kautta. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen Fordista ja/tai autosähkökokemuksen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jos voisimme olla tulevaisuuden työpaikkasi jätäthän yhteystietosi sivun alalaidasta pikimmiten.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Oulun Ford merkkihuollon korjaamopäällikkö Heikki Holappa.

Heikki Holappa

Korjaamopäällikkö
044 056 5823

Hae töihin kasvavaan yritykseemme

Vahvan kasvun myötä haemme jatkuvasti uutta henkilökuntaa eri tehtäviin merkkihuollon yksiköihimme Oulussa ja Tampereella. Voit myös jättää yhteystietosi opintojen harjoittelujaksoihin liittyen – Useat työntekijämme eri tehtävissä ovat työllistyneet meille vakituisesti juuri harjoittelujakson kautta.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella – otamme sinuun yhteyttä!