Volvo Omamekaanikko® tuntee sinut ja autosi.

Volvo Omamekaanikkomme huolehtii koko huoltoprosessista huollon ajanvarauksesta auton luovutukseen ja laskun läpikäymiseen, joten huoltotoimet sujuvat tavallista nopeammin. Sinä voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat yhden ihmisen kautta. Kun asioit aina saman tekniikan ammattilaisen kanssa, hän oppii tuntemaan sinut yhtä hyvin kuin autosi. Toimintamallissa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan sinulle.

Olipa kyse Volvosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta, laadunparannuskampanjasta tai kattavista huollon lisäpalveluistamme voit olla yhteydessä suoraan Volvo Omamekaanikkoihimme®. Katso Omamekaanikoiden yhteystiedot sivun alaosasta.

Volvo Alkuperäiset -varaosat puh.nro: 020 7120 362

Näin Volvo Omamekaanikko® -palvelu toimii

1. Huollon varaus
Voit varata huollon suoraan Volvo Omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen.

2. Auton tuonti huoltoon
Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan Volvo Omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja muut toimenpiteet käydään läpi yhdessä.

3. Huoltotyöt
Volvo Omamekaanikko on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee esille lisätarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, Omamekaanikko on itse yhteydessä sinuun. Hän myös ilmoittaa, kun autosi on valmis.

4. Auton luovutus
Volvo Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen.

5. Yhteydenpito
Voit olla suoraan yhteydessä Volvo Omamekaanikkoon, jos sinulla on Volvoosi liittyviä kysymyksiä. Myös Omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.

VOLVO OMAMEKAANIKOT

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Aki Toivonen

Volvo Omamekaanikko®
040 1619 200

Ari-pekka Piilola

Volvo Omamekaanikko®
040 7715 000

Roope Jokinen

Volvo Omamekaanikko®
040 6754 400

Jyrki Kivimäki

Volvo Omamekaanikko®
040 1899 981

Niko Löppönen

Mekaanikko
040 353 3220

Jere Nieminen

Mekaanikko
040 840 0955

Jussi Harinen

Tiiminvetäjä
040 6521 030

Kimmo Heiskanen

Volvo alkuperäisvaraosat
040 1605 100

Antti Sillanpää

Jälkimarkkinointipäällikkö
040 170 3305

Ympäristölupaus

Valtuutettuna Volvo merkkihuoltona kannamme vastuumme myös ympäristöasioista. Toimintamme noudattaa AKL ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Huolto- ja korjaustoimenpiteet synnyttävät väistämättä jätettä, mutta vastuullisesti toimimalla minimoimme siitä koituvat haitat ympäristölle. Vähennämme meiltä kaatopaikalle lähtevän jätteen määrää huolellisella lajittelulla. Lisäksi varmistamme jätteidemme turvallisen kierrätyksen ja jatkokäsittelyn luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla.

Tutustu Suomen Autokierrätyksen ohjeeseen elinkaarensa päässä olevan auton kierrättämisestä täällä.