Volvo Omamekaanikko® tuntee sinut ja autosi.

Volvo Omamekaanikkomme huolehtii koko huoltoprosessista huollon ajanvarauksesta auton luovutukseen ja laskun läpikäymiseen, joten huoltotoimet sujuvat tavallista nopeammin. Sinä voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat yhden ihmisen kautta. Kun asioit aina saman tekniikan ammattilaisen kanssa, hän oppii tuntemaan sinut yhtä hyvin kuin autosi. Toimintamallissa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan sinulle.

Olipa kyse Volvosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta, laadunparannuskampanjasta tai kattavista huollon lisäpalveluistamme voit olla yhteydessä suoraan Volvo Omamekaanikkoihimme®. Katso yhteystiedot alta.

Volvo Alkuperäiset -varaosat puh.nro: 020 712 0224

Näin Volvo Omamekaanikko® -palvelu toimii

1. Huollon varaus
Voit varata huollon suoraan Volvo Omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen.

2. Auton tuonti huoltoon
Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan Volvo Omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja muut toimenpiteet käydään läpi yhdessä.

3. Huoltotyöt
Volvo Omamekaanikko on vastuussa huoltotyöstä. Jos huollon aikana tulee esille lisätarpeita tai tarkentavia kysymyksiä, Omamekaanikko on itse yhteydessä sinuun. Hän myös ilmoittaa, kun autosi on valmis.

4. Auton luovutus
Volvo Omamekaanikko luovuttaa auton sinulle ja kertoo mitä autolle on tehty. Omamekaanikko hoitaa myös laskutuksen. Auton luovutus voi tapahtua myös puhelimitse, jolloin voit noutaa auton ja hoitaa maksun Smartbox -noutoautomaatistamme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

5. Yhteydenpito
Voit olla suoraan yhteydessä Volvo Omamekaanikkoon, jos sinulla on Volvoosi liittyviä kysymyksiä. Myös Omamekaanikko voi olla sinuun yhteydessä, kun auton huoltoaika on käsillä.

Ota yhteyttä Volvo Omamekaanikkoomme

Ympäristölupaus

Valtuutettuna Volvo merkkihuoltona kannamme vastuumme myös ympäristöasioista. Toimintamme noudattaa AKL ISO 14001 -ympäristöstandardia.

Huolto- ja korjaustoimenpiteet synnyttävät väistämättä jätettä, mutta vastuullisesti toimimalla minimoimme siitä koituvat haitat ympäristölle. Vähennämme meiltä kaatopaikalle lähtevän jätteen määrää huolellisella lajittelulla. Lisäksi varmistamme jätteidemme turvallisen kierrätyksen ja jatkokäsittelyn luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla.

Tutustu Suomen Autokierrätyksen ohjeeseen elinkaarensa päässä olevan auton kierrättämisestä täällä.

Volvo palvelut

Meiltä saat kaikki valtuutetun Volvo merkkihuollon edut ja palvelut.

Volvo Tiepalvelu

Kun käytät autosi määräaikaishuollossa valtuutetussa Volvo merkkihuollossamme ja havaitut viat korjataan, saat aina veloituksettoman Volvo Tiepalvelun turvaksesi. Etu koskee kaikenikäisiä Volvoja ja sellaisiakin, jotka on huollettu välillä jossain muualla. Volvo Tiepalvelu on voimassa seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuoden kerrallaan. Tiepalvelu edellyttää Volvo Korttia. Voit hakea veloituksetonta Volvo Korttia tästä.

Volvo Tiepalvelu on apunasi, jos autosi tulee toimintakyvyttömäksi – esimerkiksi teknisen vian tai liikenneonnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Jos autosi vika on sellainen, ettei sitä saa korjattua heti tien päällä, Volvo Tiepalvelu järjestää veloituksetta sijaisauton tai majoituksen – valintasi mukaan.

Volvo Tiepalvelu on puhelinsoiton päässä

Voit soittaa veloituksetta Suomessa. Palvelu on suomen- tai ruotsinkielellä.

 • Suomessa 0800-13600
 • Ulkomailta Suomeen: +358-800-13600
Volvo Tiepalvelu

Volvo Kortti

Volvo Kortillasi saat kaikki Volvo palvelut ja edut hyväksesi. Kortti on henkilökohtainen, ei autokohtainen, eli et tarvitse uutta korttia auton vaihtuessa.

Volvo Kortin etuja
 • Saat Volvoosi sopivia, vaihtuvia varaosa-, huolto- tai lisävarustetarjouksia valtuutetusta Volvo huollostamme.
 • Maksuton Volvo Tiepalvelu on voimassa vuoden kerrallaan (sähköautoilla 2 vuotta). Edellyttää määräaikaishuollon teettämisen valtuutetussa Volvo huollossa.
 • Hertz Autovuokraamo tarjoaa Volvo Kortin haltijoille jopa 10% alennuksen Hertzin nettihinnoista Suomessa ja ulkomailla. Mainitse Volvo Kortista tilausta tehdessäsi.
Tilaa veloitukseton Volvo Kortti

Volvo Cars -palvelu

Volvo On Call -sovelluksen nimi on vaihtunut. Se on nykyään Volvo Cars -sovellus.

Volvo Cars -sovellus on palvelu, joka helpottaa arkeasi ja auttaa käyttämään Volvoasi tehokkaammin. Sen sisältö ja toiminnot on optimoitu juuri sinun autoasi ja palveluitasi varten. Sovelluksesta löytyy tietoa, oppaita ja tukea. Yhdistetyn auton kanssa sovellus kertoo myös auton tilan ja mahdollistaa lukuisten kätevien toimintojen etäkäytön.

Saat Volvo Cars -sopimuksen jatkokauden vuodeksi veloituksetta, kun teetät määräaikaishuollon meillä.

Pidennämme Sensus-käyttöjärjestelmällä varustetun Volvosi sovelluksen tilausaikaa huollon yhteydessä siten, että se on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti (max 13 kk).

Lue lisää Volvo Cars -sovelluksesta

Volvo Essential -huolto

Yli kuusivuotiaille Volvoille on tarjolla edullinen Essential-huolto hintaan 197€

Essential -huolto sisältää:

 • moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto
 • moottorin, vaihteiston ja voimansiirron tarkastus
 • jarrupalojen ja -levyjen tarkastus
 • seisontajarrun sekä saranoiden, rajoittimien ja lukkojen tarkastus ja voitelu
 • Volvo Tiepalvelut seuraavaan huoltoon saakka (edellyttää veloituksetonta Volvo Korttia)

Mikäli autosi on varustettu Sensus -käyttöjärjestelmällä ja Volvo Cars -sovelluksella, pidennämme huollon yhteydessä Volvo Cars -sovelluksen tilauksen veloituksetta niin että se on voimassa seuraavaan määräaikaishuoltoon asti (max 13 kk).

Essential-huolto tehdään aina oikeilla työmenetelmillä/-laitteilla ja Volvo Alkuperäisillä varaosilla. Mikäli tarkistuksissa havaitaan korjattavaa, siitä annetaan hinta-arvio ja lisätöistä sovitaan erikseen.

Varaa Essential -huolto

Volvo takuutyöt

Valtuutetussa Volvo merkkihuollossamme hoidamme myös autosi tehdastakuuasiat sekä mahdolliset valmistajan laadunparannuskampanjat.

Uusien Volvo -mallien takuutiedot

 • Kansainvälinen ajoneuvotakuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta
 • Täyssähköautojen ajoneuvotakuu 3 vuotta / 100 000 km, kumpi ensin täyttyy
 • Puhkiruostumattomuustakuu: 12 vuotta
 • Hybridi- ja sähköauton litiumakuston takuu 8 vuotta / 160 000 km (mallivuodesta 2022 alkaen)
Lue lisää takuusta

Volvo Vauriokorjaamo

Autosi sisältää lukuisia turvavarusteita sekä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Yksi tärkeimmistä turvallisuutta lisäävistä ominaisuuksista on auton rakenne eli kori. Tämän takia on erittäin tärkeää, että vaurioituneen Volvosi korjaus suoritetaan laadukkaasti, ohjeita noudattaen sekä oikeilla laitteilla ja työmenetelmillä. Vain Volvo vauriokorjaamossa voit varmistaa, että autosi on korjauksen jälkeen yhtä turvallinen, kuin se oli ennen vahingon sattumista.

Vauriokorjaamomme toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa ota yhteys meihin, sillä sinä päätät missä Volvosi vauriokorjaus tehdään!

Vauriokorjaamo, Oulu: 020 712 0222

Tee sähköinen vahinkotarkastus tästä

Vauriokorjaamo

Volvo Sopimus

Palvelemme valtuutetussa Volvo merkkihuollossamme myös kaikkia Volvo Sopimus -huolenpitosopimusasiakkaita – auton alkuperäisestä ostopaikasta riippumatta.

Volvo Sopimus kattaa määräaikaishuollot, korjaukset ja varaosat, mukaan lukien luonnollisesta kulumisesta tai rikkoutumisesta johtuvat kulut. Voit solmia Volvo Sopimuksen uuden Volvon ostotilanteessa tai ensimmäiseen huoltokäyntiin mennessä. Se kattaa autosi normaalista käytöstä johtuvat huolto- ja korjauskulut sekä varaosat jopa neljän vuoden ajan tai 200 000 kilometriin saakka.

Lue lisää Volvo Sopimuksesta

Volvo Alkuperäiset varaosat

Käytämme valtuutetussa Volvo merkkihuollossamme vain alkuperäisiä Volvo varaosia jotka ovat suunniteltu juuri autoasi varten ja pitävät Volvosi jatkossakin Volvona. Asentamillemme alkuperäisille Volvo varaosille saat myös asiakaskohtaisen elinikäisen varaosaturvan.

Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Volvo Alkuperäiset varaosat, jotka on ostettu ajoneuvotakuuajan ulkopuolella ja asennettu valtuutetun Volvo merkkihuoltomme toimesta, ovat oikeutettuja turvaan Asiakaskohtaisen elinikäisen turvan ehtojen mukaisesti. Voit tutustua turvan ehtoihin täällä.

Lue lisää varaosaturvasta

Kattavat lisäpalvelumme

Meiltä saat kaikki autosi ylläpitoa koskevat palvelut yhdestä paikasta!

Rengaspalvelut

Meiltä löytyy renkaat kesään ja talveen Continental ja Gislaved -merkeiltä sekä kesärenkaita Vikingiltä. Voit hyödyntää SAH Huoltotiliä ja jopa 12 kk korotonta maksuaikaa myös rengasostoksiin.

Renkaiden kausivaihto sujuu vaivatta Volvo merkkihuollossamme esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä.

Tarjoamme myös rengashotellipalvelua hintaan 89€/kausi sisältäen renkaiden allevaihdon, rengassarjan pesun, kausisäilytyksen ja vakuutuksen.

Lue lisää rengaspalveluistamme

Tuulilasin vaihto

Voit hoitaa rikkoutuneen tuulilasin vaihdon vaivatta esimerkiksi huollon yhteydessä.

Tuulilasin vaihto on tärkeä suorittaa merkkihuollossa, varsinkin nykyaikaisissa autoissa, joiden tuulilaseihin on asennettu teknologiaa. Useiden mallien tuulilasiin on esimerkiksi asennettu monitoimikamera, joka on olennainen osa kuljettajaa avustavien useiden järjestelmien toimintaa. Kalibroimme kaikki turva- ja mukavuusjärjestelmät valmistajan ohjeiden mukaisesti joten voit olla varma autosi turvallisuuden säilymisestä. Saat Omamekaanikoltamme myös tuulilasin vaihdosta sertifikaatin, joka takaa, että vaihdossa on käytetty Volvo Alkuperäisiä osia ja työmenetelmiä, ja lopputulos vastaa täysin alkuperäistä.

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla on vakuutuksessasi lasivakuutus – hoidamme laskutuksen vakuutusyhtiöösi, maksat meille vain mahdollisen omavastuun tuulilasinvaihdon yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Katsastus

Meillä voit myös katsastaa autosi vaivattomasti esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä. Näin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Määräaikaiskatsastus pakokaasumittauksella vain 55 euroa.

Voit varata katsastusajan Volvo Omamekaanikoltamme tai verkosta huoltovarauksen yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Huoltotili

SAH-huoltotilillä voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Saat jopa 12kk korotonta maksuaikaa ostoksellesi. Lue lisää SAH-huoltotilistä oheisesta linkistä.

SAH Huoltotili

Huollon sijaisauto / Nouto ja palautuspalvelu

Miten toimia kun tarvitset autoa päivittäin ja auton huolto on edessä?

Sinulla on mahdollisuus hankkia huollon tai korjauksen ajaksi meiltä edullinen sijaisauto. Mainitse sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi, tai valitse lisäpalvelu verkkovarausjärjestelmästämme niin sijaisauto odottaa sinua tuodessasi auton huoltoon!

Saat myös halutessasi huollon sijaispolkupyörän käyttöösi veloituksetta. Muistathan mainita myös polkupyörän tarpeesta jo huoltoa varatessasi.

Tarjoamme lisäksi huollon nouto- ja palautuspalvelua 15km säteellä toimipisteestämme. Noudamme ja palautamme autosi huoltoon kotoasi tai työpaikaltasi. Kysy lisää Volvo Omamekaanikoltamme!

Varaa huoltoaika

Pesu ja puhdistuspalvelut

Meiltä saat autosi puhdistukseen liittyvät palvelut vaivattomasti huollon yhteydessä!

 • Harjallinen konepesu 19,90€
  Harjallinen ulkopesu henkilöautoille huollon yhteydessä.
 • Käsinpesu, henkilöautot 29€
  Tila-autot 40€
 • Käsinpesu ja pesuvaha, henkilöautot 40€
  Tila-autot 50€
 • Sisäpuhdistus, henkilöautot 60€
  Tila-autot 75€ Lisätyötunti 60€ ( esim. lemmikkieläinten karvojen puhdistus)
 • Kevyt fixaus, henkilöautot 99€
  Sis.Päällipesu käsin, tarvittaessa liuottimellla, oviaukkojen pesu, sisä- ja tavaratilan imurointi. lasien pesu, moottoritilan pesu.
Varaa huoltoaika

VOLVO OMAMEKAANIKOT

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi

Timo Joki-Huuki

Volvo Omamekaanikko®
 040 197 3400

Jukka Vesa

Volvo Omamekaanikko®
040 189 9903

Mika Kuukasjärvi

Volvo Omamekaanikko®
040 515 9100

Henri Väyrynen

Volvo Omamekaanikko®
040 515 3200

Henri Lehtola

Volvo Omamekaanikko®
040 160 8333

Ville Vaikkanen

Volvo Omamekaanikko®
044 056 5828

Joonas Juntunen

Tiiminvetäjä
044 056 5824

Tuomas Soutukorva

Alkuperäisvaraosat
Ford & Volvo
044 056 5825