Kasvava ja kehittyvä autoalan ammattilainen

Työllistämme reilut 100 autohuollon ja vauriokorjauksen ammattilaista. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 15,5 miljoonaa euroa. 

Nykyaikaiset toimitilamme, koulutettu henkilöstömme ja kehittyneet tietojärjestelmämme takaavat palvelumme hyvän laadun. Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen, asiantuntevaan, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön.

Autohuoltomme
suomen autohuolto VW-asiakaspalvelu vastuullisuus
Vahva toimija Oulussa

Huoltomme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Toimimme Oulussa BMW:n, Mercedes-Benzin, Toyotan, Volkswagenin, Seatin, Škodan, Fordin ja Volvon maahantuojien valtuutettuna huoltoliikkeenä ja varaosien jälleenmyyjänä.

Merkkihuoltosi Tampereella

Tampereella olemme Škodan, Toyotan, Volkswagenin ja Volvon valtuutettu merkkihuolto ja varaosien jälleenmyyjä. Lisäksi tytäryhtiömme Korimekaanikot Pirkanmaa huolehtii vauriokorjauksista ja maalauksista.

Vauriokorjaamo SAH suomen autohuolto oy, Korimekaanikot
Kokonaisvaltaista palvelua

Oulussa toimii myös myös korikorjaamo ja kunnossapidon kalustohuolto (kone- ja hydrauliikkahuolto). Kunnossapito on työkoneiden, liikkuvan kaluston ja teollisuuden kunnossapidosta huolehtiva yksikkö.

Näin olemme kasvaneet

Vuonna 2003 perustetusta Suomen Autohuolto Oy:stä tuli 2004 ensimmäinen suomalainen Volkswagenin valtuutettu merkkihuolto, joka keskittyi merkkihuoltoon ilman automerkin myyntiä. Se oli osoitus SAH:n osaamisesta, rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta. Valtuutetun merkkihuollon statuksen sai tuolloin uuden EU-ryhmäpoikkeusasetuksen myötä täyttämällä korjaamona valmistajatehtaan standardit.

Osaaminen, rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat auttaneet yritystä kasvamaan Oulussa ja Tampereella useissa toimipisteissä palvelevaksi yritykseksi. SAH on nykyisin yhteensä yhdeksän automerkin valtuutettu merkkihuolto ja varaosajälleenmyyjä.

Vuonna 2007 SAH täydensi tarjontaansa raskaan kaluston huoltopalveluilla ja laajeni viisi vuotta myöhemmin Tampereen seudulle yritysostolla. Tampereen toimipiste avattiin Lielahteen vuonna 2013 ja Oulun toimipistettä Visiolinja 4:ssä laajennettiin.

Uusien merkkien merkkihuoltoja on avattu sittemmin Oulussa ja Tampereella ja toiminta on kasvanut myös hallittujen yritysostojen avulla.

SAH on pysynyt ajan hermoilla ja panostanut vahvasti sähköautojen ja ladattavan kaluston korjaustöihin. Vuonna 2022 SAH sai ensimmäisten suomalaiskorjaamoiden joukossa Oulun ŠKODA-huoltoon sähköautojen huolto- ja korjausvaltuutuksen. Nykyisin SAH on myös valtuutettu sähköautohuolto kaikille edustamilleen automerkeille.

Laskutusosoitteet Suomen Autohuolto Oy

Verkkolaskuosoite: 003723988314
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Operaattorin välittäjäntunnus: 003721291126
Y-tunnus: 2398831-4

Pyrimme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

PAPERISET LASKUT TULEE LÄHETTÄÄ OSOITTEESEEN:

Suomen Autohuolto Oy
23988314
PL 100
80020 Kollektor Scan

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Kirjeenvaihto, tiedotteet ja markkinointimateriaali alla mainittuun postiosoitteeseen tai sovitusti toimipisteittäin:

Suomen Autohuolto Oy
Visiolinja 4
90410 Oulu.

LASKUTUKSEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA VOI TIEDUSTELLA:

Kirsi Kalenius

Laatupäällikkö
040 5539 859