Tervetuloa valtuutettuun Škoda Service merkkihuoltoon Tampereen Lielahteen

Autosi tarvitsee edistyksellistä tekniikkaa. Valtuutetussa merkkihuollossamme on käytettävissä tarvittavat Škoda-erikoistyökalut ja alkuperäiset diagnoosilaitteet, jotka yhdessä valmistajan määräämien teknisten menetelmien kanssa takaavat autosi täydellisen toiminnan ja luotettavuuden.

Työllämme ja käyttämillämme alkuperäisillä Škoda varaosilla on aina 2 vuoden takuu.

Merkkihuoltomme koulutetut mekaanikot ovat erikoistuneet juuri Škodan huoltoihin ja korjauksiin. Me huollamme autosi, jotta sinä voit keskittyä elämäsi merkityksellisiin hetkiin!

Skoda-merkkihuolto Tampere

Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, takuuasioista, huolenpitosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun Škoda Service –merkkihuoltomme puoleen.

Tarkista ajankohtaisen huollon hinta ja varaa huoltoaika verkkovarauspalvelustamme.

Škoda Service merkkihuollon puhelinnumero 0300 870 350
Škoda varaosamyynnin puhelinnumero 0300 870 352

Puhelun hinta 0300-numeroon 0,49€/min + pvm/mpm

Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta skoda.tampere@sah.fi

Varaa huolto

ŠKODA-palvelumme

Meiltä saat kaikki valtuutetun Škoda Service merkkihuollon edut ja palvelut.

SKODA-ajoturva

ŠKODA Ajoturva

Käyttämällä valtuutettua Škoda Service merkkihuoltoamme, varmistat että autosi veloitukseton ŠKODA Ajoturva on voimassa. Ajoturva sisältää mm. veloituksettoman 24 h tiepalvelun ja autosi hinauksen lähimpään Škoda Service merkkihuoltoon, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä. Lue lisää täältä ›

Varaa huoltoaika

ŠKODA Takuutyöt

Valtuutetussa Škoda Service merkkihuollossamme hoidamme myös autosi tehdastakuuasiat sekä mahdolliset valmistajan laadunparannuskampanjat.

Uudella Škodalla on aina kahden vuoden takuu. Kahden vuoden takuuaika koskee myös alkuperäisiä Škoda-varaosia ja -lisävarusteita. Maalitakuu on voimassa kolme vuotta ja korin puhkiruostumattomuustakuu on voimassa 12 vuotta uuden auton ensimmäisestä käyttöönottopäivästä lukien. Ladattavien hybridien ja täyssähköautojen korkeajänniteakkujen takuu on 8 vuotta / 160 000 km

Varaa huoltoaika
SAH Skoda Service-cam

ŠKODA Service Cam

Saat videotallenteen Škodasi huollon tarkastuksesta ja näet Škoda –mekaanikkomme video-opastuksella tarvittavat huoltokohteet välittömästi päätelaitteeltasi. Videon voit katsoa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Vain valtuutetusta Škoda -merkkihuollosta!

Varaa huoltoaika
SKODA-huolenpito

ŠKODA Huolenpitosopimus

Huollamme valtuutetussa merkkihuollossamme myös huolenpitosopimuksen alaiset Škodat – autosi alkuperäisestä ostopaikasta riippumatta.

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Škoda Service -merkkihuollossa Suomessa koko sopimuksen voimassaoloajan. Kysy lisää Huolenpitosopimuksen sisällöstä Škoda –huoltoneuvojaltamme tai tutustu asiaan tarkemmin alla olevasta linkistä. Lue lisää täältä ›

Varaa huoltoaika

Kattavat lisäpalvelumme

Meiltä saat kaikki autosi ylläpitoa koskevat palvelut yhdestä paikasta!

Rengaspalvelut

Meiltä löytyy renkaat kesään ja talveen Continental ja Gislaved -merkeiltä sekä kesärenkaita Vikingiltä. Voit hyödyntää SAH Huoltotiliä ja jopa 12 kk korotonta maksuaikaa myös rengasostoksiin.

Renkaiden kausivaihto sujuu vaivatta Škoda Service merkkihuollossamme esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä.

Tarjoamme myös rengashotellipalvelua hintaan 90€/kausi sisältäen renkaiden allevaihdon, rengassarjan pesun, kausisäilytyksen ja vakuutuksen.

Lue lisää rengaspalveluistamme

Tuulilasin vaihto

Voit hoitaa rikkoutuneen tuulilasin vaihdon Škoda Service merkkihuollossamme vaivatta huollon yhteydessä.

Tuulilasin vaihto on tärkeä suorittaa merkkihuollossa, varsinkin nykyaikaisissa autoissa, joiden tuulilaseihin on asennettu teknologiaa. Useiden automallien tuulilasiin on esimerkiksi asennettu monitoimikamera, joka on olennainen osa kuljettajaa avustavien useiden järjestelmien toimintaa. Kalibroimme kaikki turva- ja mukavuusjärjestelmät valmistajan ohjeiden mukaisesti joten voit olla varma autosi turvallisuuden säilymisestä!

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla on vakuutuksessasi lasivakuutus – hoidamme laskutuksen vakuutusyhtiöösi, maksat meille vain mahdollisen omavastuun tuulilasinvaihdon yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Katsastus

Meillä voit myös katsastaa autosi vaivattomasti esimerkiksi määräaikaishuollon yhteydessä. Näin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Määräaikaiskatsastus pakokaasumittauksella vain 69 euroa.

Voit varata katsastusajan huoltoneuvojaltamme tai verkosta huoltovarauksen yhteydessä.

Varaa huoltoaika

SAH Huoltotili

SAH-huoltotilillä voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Saat jopa 12kk korotonta maksuaikaa ostoksellesi. Lue lisää SAH-huoltotilistä oheisesta linkistä.

SAH Huoltotili

Huollon sijaisauto / Nouto ja palautuspalvelu

Miten toimia kun tarvitset autoa päivittäin ja auton huolto on edessä?

Sinulla on mahdollisuus hankkia huollon tai korjauksen ajaksi meiltä edullinen sijaisauto. Mainitse sijaisautotarpeesta huoltoa varatessasi, tai valitse lisäpalvelu verkkovarausjärjestelmästämme niin sijaisauto odottaa sinua tuodessasi auton huoltoon!

Saat myös halutessasi huollon sijaispolkupyörän käyttöösi veloituksetta. Muistathan mainita myös polkupyörän tarpeesta jo huoltoa varatessasi.

Tarjoamme lisäksi huollon nouto- ja palautuspalvelua 15km säteellä toimipisteestämme. Noudamme ja palautamme autosi huoltoon kotoasi tai työpaikaltasi. Kysy lisää huoltoneuvojaltamme!

Varaa huoltoaika

ŠKODA HUOLLON ASIAKASPALVELU

Voit tarkistaa huollon sisällön ja hinnan sekä tehdä varauksen milloin tahansa verkkovarauspalvelustamme.

Škoda Service merkkihuollon puhelinnumero 0300 870 350
Škoda varaosamyynnin puhelinnumero 0300 870 352

Puhelun hinta 0300-numeroon 0,49€/min + pvm/mpm

Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta skoda.tampere@sah.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@sah.fi.

Tatu Tyrväinen

Huoltoneuvoja
Alkuperäisvaraosat
Škoda, Toyota, Volkswagen
040 142 8100

Paavo Leppänen

Huoltoneuvoja
0407087727

Milla Laranta

Huoltoneuvoja
040 180 4020

Miko Koikkalainen

Huoltoneuvoja
040 149 0400

Mikko Ruottinen

Huoltoneuvoja,
Alkuperäisvaraosat Volkswagen & Škoda
040 175 9200

Antti Sillanpää

Jälkimarkkinointipäällikkö
040 170 3305

Tuukka Alhamo

Huoltoneuvoja

040 720 1090